На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві односельчанина

5 лет назад 0

В Новотроїцьому районі поліцейські затримали жителя одного з сіл, який підозрюється у вбивстві свого 50-річного односельця. Чоловіку може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В Новотроїцьке відділення поліції зателефонував 21-річний селянин. Він розповів, що його дядько виявив у себе біля будинку труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група районного підрозділу. Поліцейські встановили особу загиблого, ним виявився 50-річний мешканець села. Під час огляду тіла експерт-криміналіст виявив сліди насильницької смерті.

Поліцейські з’ясували, що напередодні господар будинку разом з потерпілим розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, після чого господар схопив молоток та вдарів їм гостя по голові. Потім підозрюваний перетягнув тіло на вулицю, а сам пішов спати.

Як повідомив начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук, під час огляду місця події за будинком поліцейські виявили молоток зі слідами крові, а в будинку на дивані знайшли закривавлені речі. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).