На Херсонщині поліція перевіряє дотримання громадянами умов самоізоляції

4 года назад 0

Поліцейські спільно з медиками, громадськими формуваннями та представниками органів місцевого самоврядування щодня відвідують громадян, які нещодавно повернулися з-за кордону та перебувають на самоізоляції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін розповів, що в області працюють 95 спільних рейдових груп, до складу яких входять працівники поліції, ДСНС, держспоживслужби, представники райдержадміністрацій та громадських формувань, які щодня перевіряють стан дотримання карантинних вимог.

Поліцейські спілкуються з людьми та пояснюють їм важливість дотримання карантинних обмежень під час самоізоляції.

Поліцейські вже перевірили приблизно 1000 громадян, які знаходяться на самоізоляції. На тих, які не дотримуються правил карантину, складаються протоколи. Так відносно громадян складено вже 4 – за порушення самоізоляції.

Шановні громадяни! Поліція цілодобово працює заради вашої безпеки. Тож просимо вас відповідально ставитися до карантинних обмежень і дотримуватись обмежувальних заходів.Залишайтеся вдома. Бережіть себе та близьких!