На Херсонщині продовжують виявляти автівки з «перебитими» номерами

6 лет назад 0

Останнім часом почастішали випадки виявлення під час проведення реєстраційних операцій у сервісних центрах МВС в Херсонській області транспортних засобів із зміненими ідентифікаційними номерами. Лише за неповний місяць в ТСЦ №6544 м. Гола Пристань було зафіксовано чотири таких факти. Змінені агрегати були виявлені в « FORD Explorer», КАМАЗ – 5511, «FORD Transit» та ВАЗ – 21083.

Зазвичай в такій ситуації опиняються автолюбителі, які придбали собі «залізного коня» на вторинному ринку, оформивши довіреність. А вже потім, коли власник все ж вирішує перереєструвати автівку на своє ім’я та звертається для цього до сервісного центру МВС, з’ясовується, що в автомобілі не все законно. Найчастіше мова йде про зміну ідентифікаційних номерів вузлів чи агрегатів транспортного засобу. У таких випадках авто далі потрапляє на штрафний майданчик, і забрати його звідти можна тільки за рішенням суду, й не для того, щоб їздити, а лише для продажу на запчастини чи металобрухт.

Такий сумний результат швидкої купівлі за привабливі гроші отримали цього року вже 30 автолюбителів. Саме стільки транспортних засобів із зміненими ідентифікаційними номерами виявлено під час перереєстрації у сервісних центрах МВС нашої області.

РСЦ МВС у Херсонській області