На Херсонщині ремонт доріг став причиною аварійних відключень водопостачання

6 лет назад 0

У селі Чорнобаївка вже понад місяць по понеділках та четвергам відсутнє водопостачання. Про це у соцмережах повідомив місцевий мешканець Максим Петях.

«Води немає вже більше місяця. В с. Чорнобаївка відключають воду по понеділках, вівторках. На збіг не дуже схоже. Та й в казки про планові ремонтні роботи не віриться! Не знаю чи є подібна ситуація в інших населених пунктах, але вже набридло!», — пише Максим.

Натомість у КП «Чорнобаївський господар», яке відповідає за водопостачання у селище повідомили, що це було аварійне відключення і наразі водопостачання повністю відновлено.

«У с. Чорнобаївка проводився капітальний ремонт асфальтного покриття, в ході якого були продавленні труби, які відповідають за водопостачання. Наразі всі ремонтні роботи завершені та ніяких відключень немає», — говорить в. о. директора КП «Чорнобаївський господар» Ольга Бондаріва.

Також у КП додали, що вони не проводять планові відключення. Призупинення водопостачання відбувається лише у разі ремонтних робіт на мережі проводяться аварійні відключення водопостачання.

Автор: Антон Костюк