На Херсонщині шахраям не вдалося ошукати пенсіонерок

6 лет назад 0

Впродовж одного дня в Скадовському районі шахраї намагалися ошукати двох місцевих пенсіонерок. Проте жінки, не зважаючи на літній вік, не довірилися зловмисникам і не залишилися без заощаджень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області. 

В першому випадку в чергову частину районного відділення поліції звернувся 56-річний чоловік. Він розповів, що за його відсутності в будинок, де він проживає разом із 78-річною матір’ю, постукав невідомий. Мати вийшла на подвір’я і незнайомець повідомив жінці, що її синна автомобілі здійснив наїзд на дитину. Чоловік став переконувати пенсіонерку, що за певну суму грошейсина можна врятувати від кримінальної відповідальності. Жінка завчасно зрозуміла, що спілкується з шахраєм, і ніяких грошей йому не передавала.

Цього ж дня в поліцію звернулась 74-річна жителька м. Скадовськ. Вона розповіла, що їй зателефонував незнайомий чоловік та голосом сина повідомив, що потрапив до лікарні та йому потрібні гроші на лікування. Жінка одразу зрозуміла, що її намагаються ошукати, так як син перебуває за межами країни. Пенсіонерка поклала слухавку та зателефонувала в поліцію.