На Херсонщині сталося три пожежі майже одночасно

7 лет назад 0

Літня спека у самому розпалі. А разом з нею, на жаль,  не вщухають пожежі. В останній червневий день на території Новокаховської міської ради їх трапилося аж три. Як інформують рятувальники місцевої 17 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Херсонській області повідомлення про першу з них надійшло 30 червня о 15:30. Загорілася суха трава і сміття на вул. Дорошенка у Таврійську. Караул виїхав до місця події в складі першого  відділення на АПД-4 (у складі 3 осіб). Вогнеборці встановили: площа загоряння становить 0,7 га. О 17:40 на гасіння пожежі прибуло  додаткове   відділення на  АЦ 40 (43 253).

І лише о 19:15 рятувальникам вдалося перемогти вогняну стихію.

Друга пожежа  виникла у Новій Каховці. До пожежної частини зателефонував місцевий житель і повідомив, що палає лісова підстилка  в районі кафе «Смак». Прибувши на місце події, рятувальники зафіксували пожежу на території площею 2 га, тож сил на її ліквідацію було докладено також немало. Ліквідована пожежа о 19:25.

Третя пожежа, яка, як це не прикро, трапилася майже у той самий час, відбулась у Тополівці. О  16: 30   караул виїхав до місця події в складі резервного відділення на АЦ 40(130) 63Б  (у складі 3  осіб). У селі вогонь також охопив суху траву та сміття, але вже на меншій площі – 50 кв. м. Ліквідували  пожежу о  18:45.

За матеріалами: НК онлайн