На Херсонщині суд заарештував зловмисників, які намагалися зґвалтувати неповнолітню

5 лет назад 0

Злочин стався опівночі 19 травня в місті Генічеськ. Двоє чоловіків на вулиці напали на 16-річну дівчину, затягнули її за торгівельні ларьки, відібрали мобільний телефон та намагалися зґвалтувати. Чоловіків вчасно затримали працівники відділу патрульної поліції в АР Крим, вони вилучили у нападників телефон потерпілої. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Встановлено, що обидва затримані раніше судимі: 27-річний житель Генічеська за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а 30-річний житель Новотроїцького району за умисне вбивство. Зловмисники були затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, сьогодні суд обрав зловмисникам міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Наразі вони знаходяться у слідчому ізоляторі. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.3 ст.152 КК України «Зґвалтування» через ст.15 КК України «Замах на злочин». Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на строк до 12 років.