На Херсонщині ювенальні поліцейські впродовж 30 хвилин розшукали 11-річного мандрівника

4 года назад 0

Учора ввечері 11-річний житель одного з сіл Білозерського району посварився з мамою через надмірну гру на планшеті та небажання вчити уроки. Після сварки хлопець пішов до однокласника за підручником та зник. Повідомлення про зникнення учня надійшло у Білозерське відділення поліції приблизно об 18:00. Самостійні пошуки батьків не увінчалися успіхом та вони звернулись до поліції. Поліцейські оперативно розшукали хлопця та повернули додому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Ярослав Шанько, поліцейські встановили, що хлопець до сьогодні ніколи не конфліктував в родині та не тікав з дому. На пошуки неповнолітнього задіяли співробітників ювенальної превенції районного відділення та обласного главку поліції. В першу чергу інспектори опитали друга, до якого прямував зниклий, але він повідомив, що хлопець до нього не заходив. Поліцейські обдзонили родичів неповнолітнього. В одних із них і виявився хлопець.

Родичі проживали у сусідньому селищі. Туди і попрямував найближчий екіпаж сектору реагування місцевого відділення поліції. Хлопця повернули батькам. Неповнолітній пояснив, що не хотів вчити уроки, тому після сварки з мамою попрямував у сусіднє село до тітки.

Працівники поліції провели профілактичні бесіди з батьками та дитиною для уникнення подібних випадків в подальшому. Батьки щиро подякували співробітникам поліції