На Херсонщині відкрили два футбольних майданчика для юних спортсменів

6 лет назад 0

2 червня голова Херсонської обласної  державної адміністрації Андрій Гордєєв взяв участь в урочистому відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні «Освіта» у Чаплинці. «У мене є доручення від Президента України зробите все, щоб ви були самими здоровими дітьми в Україні. Ви – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашої держави. Переконаний, що цей майданчик ніколи не буде пустувати і стане додатковим імпульсом для розвитку спортивного потенціалу молоді. Займайтеся спортом, прославляйте свій район та всю Херсонщину!», – сказав Андрій Гордєєв.

Крім того, було відкрито ще один футбольний майданчик зі штучним покриттям у смт Новотроїцьке на стадіоні  «Старт» ім. О.М. Пуляєва.

Будівництво здійснювалось відповідно до бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Загальна вартість кожного – близько 1,5 млн грн.

Відкриття спортивних майданчиків зі штучним покриттям сприятиме більшому залученню школярів та молоді селища до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які представлятимуть свої смт у чемпіонатах з футболу району та області.

Введення в дію майданчиків дасть можливість додатково залучити до занять у футбольні гуртки більше 50 дітей.

Херсонська ОДА