На Херсонщині відкрили головну ялинку області

3 года назад 0

Атмосфера радості, щастя та свята панувала вчора, 19 грудня, на площі Свободи у обласному центрі. Тут під оплески дітлахів і їхніх батьків відкрили новорічну ялинку.

Височезна та яскраво оздоблена головна зелена красуня Херсонщини під час новорічних та різдвяних свят нагадуватиме жителям і гостям області про те, що вже прийшла пора здійснення найзаповітніших бажань.

«Нарешті настав той час, коли діти і дорослі найсильніше чекають на диво. Тож хочу побажати, щоб чудеса завжди траплялися у вашому житті, щоб здійснювались усі ваші мрії, щоб усі негаразди залишилися у минулому році, а наступний рік був наповнений щастям і благополуччям. Ми ж зробимо все для того, щоб у нашій області жити було комфортно», – звернувся до жителів Херсонщини т.в.о. голови облдержадміністрації Сергій Козир.

Також з початком святкування новорічних свят жителів та гостей міста привітав голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

«Святкування новорічних свят розпочинається із зустрічі зі Святим Миколаєм. Тому щороку на головній ялинці області вогні запалюють саме 19 грудня. Цей рік для всіх нас не був легким, через це ми всі з нетерпінням чекаємо новий. І сподіваємось, що 2021-ий буде набагато кращим і успішнішим. Бажаю херсонцям міцного здоров’я, а нашій Херсонщині – процвітання, розвитку та перспективного майбутнього! Впевнений, що у нас є всі можливості, аби зробити Херсонську область прекрасною і квітучою!».

Аби діти чимдуж вірили у диво, біля головної ялинки області відкрили будинок Святого Миколая. Уже відсьогодні сивочолий чарівник почав приймати та дбайливо занотовувати побажання малечі. Варто зазначити, що будиночок Святого Миколая працюватиме на площі Свободи до 24 грудня, тож усі охочі зможуть відвідати його.