На Херсонщині вшанували пенсіонерів та ветеранів системи МВС і Національної поліції України

6 лет назад 0

В Херсонському обласному Палаці молоді та студентів відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС і Національної поліції України. На святковому заході були присутні ветерани та пенсіонери правоохоронних органів, працівники поліції Херсонської області, керівництво обласної державної адміністрації та обласної ради депутатів.

Урочистості розпочалися піснею «Марш поліції» та гімном України у виконанні арт-гурту «102 FM» в супроводі оркестру Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Начальник обласного главку поліції Артур Мєріков привітав ветеранів і пенсіонерів МВС та подякував за довгі роки наполегливої праці, за тисячі розкритих злочинів, за врятовані життя та відданість службі. Також Артур Іванович зазначив, що великий досвід, життєва мудрість і знання ветеранів органів внутрішніх справ необхідні новому поколінню працівників поліції і керівництво обласної поліції зробить все можливе аби не втратити зв'язок поколінь.

За багаторічну плідну працю в правоохоронних органах України, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і охорони публічного порядку, наполегливу боротьбу за суворе дотримання законності на території області, а також з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України, начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков нагородив присутніх у залі пенсіонерів МВС «Пам’ятними медалями Головного управління Національної поліції в Херсонській області «За вагомий внесок у розкриття злочину та охорону публічного порядку», «Почесними знаками Головного управління Національної поліції в Херсонській області», цінними подарунками – наручними годинниками та Пам’ятними відзнаками «100 років на варті правопорядку Херсонщини».

Також присутніх пенсіонерів привітали та вручили нагороди голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної Ради Владислав Мангер та голова Херсонської обласної організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України Валерій Літвін.

Урочистості продовжились концертом від дитячих творчих колективів міста, арт-гурту «102 FM», ансамблю «Южный патруль» та вокального ансамблю «General Voice».

Відділ комунікації поліції Херсонської області