На Херсонщині упродовж 9 годин поліцейські розшукали хлопчика, який втік з дому

6 лет назад 0

Упродовж ночі у місті Олешки поліцейські шукали 10-річного хлопчика, який напередодні ввечері пішов з дому гуляти та не повернувся. Знайшли дитину сьогодні приблизно о 09:00 на одній з вулиць міста Олешки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Хлопчик пішов з дому погуляти 4 червня о 18:00. Батьки звернулися у поліцію приблизно опівночі.

— Для пошуків дитини ми створили кілька розшукових груп з числа працівників Олешківського відділення поліції, небайдужі жителі міста поширювали інформацію у соцмережах , — повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко. – Пошуки тривали всю ніч.

Ювенальні поліцейські перевіряли парк, стадіон, дитячі майданчики та берег річки. Знайшли хлопчика вранці. Його упізнала жінка, яка і зателефонувала в поліцію. Неповнолітній пояснив, що грався з другом і забув про час, а повідомити батьків не міг через відсутність мобільного телефона.

З дитиною було все добре, поліцейські забрали хлопчика у відділення поліції та повідомили його батькам. На матір хлопчика буде складений адміністративний протокол про неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дитини.