На Херсонщині урочисто відкрили вже сьому поліцейську станцію

6 лет назад 0

Сьогодні на Херсонщині в селі Роздольне відкрили постійну поліцейську станцію. Вона обслуговуватиме не лише 3,5 тисячі населення трьох сіл об’єднаної територіальної громади, а ще чотири села Каховського району з населенням 5 тисяч чоловік. Голова Роздольненської сільської ОТГ Вегандз Мясникян звернувся з пропозицією до Каховського відділу поліції створити на території громади поліцейську станцію і знайшов підтримку. У свою чергу, голова ОТГ обіцяв облаштувати станцію усім необхідним для роботи.

"Людям не потрібно їхати понад 20 км до районного центру, щоб отримати поліцейські послуги, тепер усі нагальні проблеми можна вирішити", – зазначив т.в.о. заступника начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський.

У приміщенні поліцейської станції створені 2 робочих кабінети та кімната для прийому їжі і відпочинку. Кабінети для дільничного офіцера поліції та інспекторів групи реагування патрульної поліції оснащені необхідною оргтехнікою, є доступ до мережі Інтернет. Також у підтриманні правопорядку поліцейським допомагатимуть 25 членів громадського формування з охорони публічної безпеки та порядку «Варта».

Всього на території Херсонської області постійно діють 7 поліцейських станцій: 2 у Каховському районі (Зеленопідська та Роздольненська ОТГ), 2 в Олешківському районі (Великокопанівська та Новомаячанська ОТГ), у м.Таврійськ Новокаховської міської ради, в смт Лазурне Скадовського району та у с.Залізний Порт Голопристанського району. Крім того, тимчасові поліцейські станції на період курортного сезону працюють у с.Хорли Каланчацького району та на Арабатській стрілці Генічеського району. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області