На Херсонщині зареєстровано 18 великих платників податків

7 лет назад 0

Так, 18 платників Херсонщини, які згідно норм Податкового кодексу України увійшли до Реєстру великих платників податків та перейшли на податковий облік до Офісу великих платників (м. Київ, м. Одеса та м. Запоріжжя), у поточному році продовжили сплату податків до місцевих бюджетів області, передбачених вимогами чинного законодавства.

Про це повідомляють у ГУ ДФС в Херсонській області.

За 2 місяці 2017 року великі платники податків сплатили до місцевих бюджетів Херсонської області 18,2 млн. грн. податків та зборів. Це становить 4% від загальної суми надходжень до місцевих бюджетів області за відповідний період.

Довідково: Підпунктом 14.1.24 пункту 14.1 статті 14 ПКУ від 02.12.2010 №2755-VI (із змінами і доповненнями), великим платником податків визначена юридична особа, у якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує п'ятсот мільйонів гривень або загальна сума сплачених до Державного бюджету України податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує дванадцять мільйонів гривень.