На Херсонщині завершилось поліцейське відпрацювання «Зброя»

6 лет назад 0

Протягом місяця, починаючи з 22 квітня, поліція Херсонщини проводила оперативно-профілактичні заходи «Зброя». За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами було оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення 57 громадянам, трьом із них обрана міра запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області. 

За час відпрацювання поліцейські Херсонщини вилучили із незаконного обігу 2 гранатомети, 4 автомати, 7 одиниць саморобної зброї, 7 обрізів мисливських рушниць, 8 пістолетів, одну гвинтівку, 13 гранат, 1600 патронів до зброї армійських зразків, 7 одиниць інших видів боєприпасів та 1100 грам вибухових речовин.

За даними фактами були відкриті 92 кримінальних провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 57 правопорушникам оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, трьом із них обрана міра запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Поліція Херсонщини і надалі вживатиме всіх заходів по недопущенню незаконного обігу зброї та звертається до громадян з проханням терміново повідомляти інформацію про осіб, які можуть незаконно зберігати зброю, боєприпаси або вибухові речовини. Анонімність гарантується.