На херсонських курортах податковий десант «знайшов» 650 тисяч гривень

6 лет назад 0

Як повідомили спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, починаючи з 25.05.2018 проведено 44 фактичні перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог діючого податкового законодавства у сфері обігу алкогольних та тютюнових виробів на морських узбережжях Херсонщини.

За наслідками перевірок до порушників застосовано штрафних санкцій на загальну суму 650 тис. гривень. Серед найбільш розповсюджених порушень — реалізація алкогольних напоїв (у тому числі пива) та тютюнових виробів без придбання відповідних ліцензій — 363 тис. грн. та порушення державної дисципліни цін на алкогольні напої та тютюнові вироби — 180 тис. гривень. Оперативним управлінням вилучено підакцизних товарів на понад 7 млн. гривень.

Днями, «здивувала» фіскалів нахабна підприємницька діяльність громадянина, який зберігав та здійснював реалізацію алкогольних напоїв без наявності необхідних ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, використання зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій та державної реєстрації суб’єктом господарської діяльності безпосередньо на набережній с. Приморське Голопристанського району. За наслідками перевірки вилучено підакцизних товарів у кількості 218 літрів.

В останні серпневі дні курортного сезону на Херсонщині спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі активно продовжують проводити перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог діючого податкового законодавства. Бізнесмени Херсонщини! Поважайте себе та податкове законодавство!