На херсонському «Шафа!фесті» читали вірші та відривалися під рок-музику

6 лет назад 0

В Urban CAD відбувся перший у Херсоні "Шафа!фест". На заході виступили поети, прозаїки, співати та музиканти з Херсонщини та Миколаївщини.

Учасники не тільки презентували свою творчість, а й позмагалися в поетичному батлі. Гладачі обирали з 12 учасників. "Золото" виборов поет Артем Мельниченко.

У конкурсі ж експромтів перемогла Дарія Кучеренко. Тепер вона носитиме звання "Поета червня", а її фото висітиме в Urban CAD протягом наступного місяця.

На "Шафа!фесті" виступили понад 20 авторів з поетичними та прозовими творами. Олег Тимков запевняє: було цікаво слухати обдарованих хлопців і дівчат. "На фестистивалі було гамірно і весело. Зібралися творчі люди різного віку, як професійні поети так і початківці: музиканти, художники, майстри слова… Тематика їх віршів була різною — від інтимної лірики до гумористичних творів —  і це не може не захоплювати", — акцентував поет.

Дехто показав себе і як талановитого письменника, і як неабиякого виконавця…

"Шафа-фест" — майданчик, на якому можна самовиразитися, поділитися творчістю з громадськістю. Я виступав зі своїми віршами, а також у дуеті з Олексом Рундою . Ми виконали його авторські пісні і деякі кавери… Щодо заходу додам: 12 годин не вистачило, щоб вмістити виступи всіх охочих поетів і музикантів. І ще — коли якийсь щомісячний захід переростає в масштабний фест — це певний показник успіху", — вважає Микола Золотарьов.

На "Шафа!фесті" не тільки читали вірші, а й відривалися під рок-музику у виконанні херсонських гуртів. Зокрема, "Матроси Криголама", "Tape Of Memories", "WindMusic", "Старый Мотив", "Нефеншуй", "Меридиан 246", "LinRock", "Gladium", "I.C. People", "Metameria", "Исповедь", "Скифы", "Under_Sight" та інші.

Перший у Херсоні "Шафа!фест" закінчився, та організатори планують зібрати творчих херсонців на День молоді й наступного року.