На КПВВ «Чонгар» і «Каланчак» відбудуться рейди

6 лет назад 0

Під головуванням заступника голови ОДА Олександра Адамчика, за участі представників Національної поліції, фіскальної служби, укртрансбепзпеки, СБУ та прикордонників було обговорено питання припинення нелегальних перевезень та відпрацьовано план заходів для подальшої продуктивної роботи відповідальних органів.

Як зазначив Ігор Пастух, керівникЧорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки,нещодавно вже відбулись рейди на двох КПВВ «Чонгар» і «Каланчак», де було виявлено громадян без відповідних документів та ліцензій на пасажирські перевезення. Але через складність довести причетність перевізників до порушень у суді, такі питання на користь Уктрансбезпеки вирішуються лише у 3% випадках. Штраф для працівників без ліцензії складає 17 тис грн.

«Нам необхідно запровадити більш системні дії між усіма відповідальними органами і викорінити на території області, а значить й України нелегальні перевезення в окупований Крим», — зазначив Олександр Адамчик.

За результатами наради буде створена робоча група до якої ввійдуть представники ОДА, СБУ, Національної поліції, Державної служби України з безпеки на транспорті та інші для проведення рейдів на території КПВВ «Чонгар» і «Каланчак».

Прес-служба Херсонської ОДА