На офіційному веб-сайті ДФС розміщено Реєстр неприбуткових установ та організацій

6 лет назад 0

На офіційному веб-сайті ДФС України забезпечено відкритий доступ до відомостей, що містяться в Реєстрі неприбуткових установ та організацій.

Реєстр включає ідентифікаційні та реєстраційні відомості про неприбуткові організації, зокрема: — код згідно з ЄДРПОУ; — найменування неприбуткової організації; — дату включення неприбуткової організації до Реєстру, починаючи з якої визначається строк безперервної реєстрації неприбуткової організації; — ознаку неприбутковості; — дату присвоєння ознаки неприбутковості або її зміни; — дату та номер рішення про включення, повторне включення неприбуткової організації до Реєстру або зміну ознаки неприбутковості; — дату скасування ознаки неприбутковості; — дату та номер рішення про виключення неприбуткової організації з Реєстру; — найменування та ідентифікаційний код контролюючого органу.

В реєстрі не передбачається відображення довідкових відомостей про місцезнаходження організації, даних про керівників, головних бухгалтерів, засновників та фінансово-економічних показників господарської діяльності неприбуткової організації.

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру визначений постановою КМУ від 13.07.2016 р. № 440.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області