На стрілецькому полігоні поліції Херсонщини відбулися перші навчання

6 лет назад 0

Для поліцейських Херсонщини розпочалося проведення навчально-тренувальних зборів. Метою занять є підвищення рівня знань, умінь, навичок та професійних якостей поліцейських при діях в типових та екстремальних ситуаціях. 12 та 13 липня на стрілецькому полігоні поліції Херсонщини, де є усі необхідні умови (казарма, польова кухня, санвузол, душ), відбулися перші тренування для 30 працівників Каховського відділу поліції та підпорядкованих йому 5 районних відділень.

В перший день занять поліцейські поетапно проходили усі навчальні місця, що є на полігоні – тренувалися в стрільбі з автомата, пістолета, відпрацьовували навички звільнення заручників у «кілер хаусі», відпрацьовували прийоми рукопашного бою та способи затримання злочинців, виконували фізичні вправи, долали смугу перешкод, а наостанок здійснили маршбросок.

На другий день поліцейські в учбовому класі удосконалювали свої знання із загальнопрофільної підготовки та вчилися надавати першу медичну допомогу, накладати шину або пов'язку.

Як зазначив заступник начальника поліції Херсонщини Олександр Прокудін, відділом професійної підготовки ГУНП розроблений окремий графік і до листопада такі заняття будуть проведені з усіма працівниками територіальних відділів та відділень поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області