Нацполіція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 403 заяви і повідомлення, серед яких 56 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєсстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 120 адміністративних протоколів, із них 2 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В чергову частину Скадовського відділення поліції вранці зателефонував житель с. Широке. Чоловік розповів, що вночі невідомі злодії з сараю заявника викрали мотокосу, бензопилу, спортивний велосипед та інші інструменти. За даним фактом проводиться перевірка.

В Херсонський відділ поліції звернувся 52-річний чоловік. Він розповів, що за невідомих обставин з номеру готелю, який розташований поблизу «Автовокзалу», зник гаманець заявника, в якому знаходились 100 Євро та 5 тисяч гривень. Проводиться перевірка.

Близько 03:45 в чергову частину Каховського відділу поліції зателефонувала 38-річна мешканка с. Малокаховка. Жінка розповіла, що в одному з розважальних закладів Каховки невідомі зловмисники викрали у 16-річного сина заявниці мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.