Нацполіція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 404 звернення, серед яких 67 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 2 людини загинули та 3 чоловіка були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 119 адміністративних протоколів, з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в чергову частину Корабельного відділення поліції звернувся 42-річний чоловік. Він розповів, що невідомий зловмисник проник в його будинок та викрав 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Новокаховський відділ поліції звернувся 30-річний місцевий житель. Він розповів, що знайшов в Інтернеті оголошення про продаж запчастин на автомобіль і зв’язався з продавцем. Останній попрохав одразу сплатити кошти за товар у сумі 3500 гривень через банківську картку. Але після оплати продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Каховського відділу поліції зателефонувала 23-річна жінка. Вона розповіла, що запросила до себе в гості компанію знайомих, а після їх уходу заявниця виявила відсутність гаманецю, в якому знаходилось 1500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.