Нацполіція Херсонщини повідомила про злочини та події, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 338 звернень, серед яких 64 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 92 адміністративні протоколи, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 62-річної херсонки. Жінка розповіла, що невідомий чоловік проник в магазин, звідки відкрито заволодів грошима в сумі 4000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Нововоронцовське відділення поліції звернулась 41-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що їй на мобільний телефон подзвонив невідомий чоловік та представившись працівником банку, дізнався реквізити банківської картки. Після чого шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами в сумі 14000 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Білозерського відділення поліції вранці звернувся 39-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий викрав його мобільний телефон «Lenovo» у маршрутному таксі. За даним фактом проводиться перевірка.