Найвищими нагородами облради удостоєні Ерік Арушанян та його тренер

4 года назад 0

Сьогодні, 18 жовтня, депутатський корпус обласної ради на чолі з Владиславом Мангером відзначили Почесною грамотою Еріка Арушаняна.

13 серпня випускник Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, спортсмен КЗ «ДЮСШ з вільної боротьби» Херсонської обласної ради виборов титул чемпіона світу з вільної боротьби серед юніорів.

Для того, щоб стати чемпіоном у ваговій категорії до 70 кг Еріку довелося по черзі перемогти найсильніших юніорів з Швейцарії, Росії, Туреччини та Молдови.

Під час особистої зустрічі Владислав Мангер відзначив скромність та чемність юного спортсмена попри його високі досягнення.

Також за сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Херсонській області, перемогу, здобуту на чемпіонаті світу з вільної боротьби та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою обласної ради нагороджено Кубішина Віктора Івановича – тренера Еріка Арушаняна, вчителя фізичної культури з боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради, тренера-викладача з вільної боротьби комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з вільної боротьби» Херсонської обласної ради.