Напередодні сесії комісія облради з питань соціально-економічного розвитку опрацювала важливі проекти рішень та звернення

5 лет назад 0

Сьогодні, 5 липня, відбулося засідання постійної комісії Херсонської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу.

Комісія підтримала 4 проекти рішень – «Звіт про виконання обласного бюджету Херсонської області за 2019 рік за І квартал 2019 року», «Проект змін до обласного бюджету Херсонської області на 2019 рік», «Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік за підсумками січня-березня поточного року», «Проект змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік».

Крім того, комісія приділила значну увагу зверненню мешканців села Козачі Лагері Олешківського району щодо надання матеріальної допомоги на відновлення помешкань, які пошкоджено внаслідок негоди. Депутати Херсонської обласної ради направили відповідне подання на опрацювання до Херсонської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, наразі Херсонська обласна рада активно готується до сесії, яка відбудеться 12 липня 2019 року.