Наркозалежний мешканець Бериславського району проведе за гратами 4 роки

4 года назад 0

Злочин стався восени минулого року у с. Новорайське. Під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні 38-річного місцевого мешканця поліцейські знайшли висушену коноплю та обріз мисливської рушниці. Наразі суд виніс обвинувальний вирок правопорушнику. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Після обшуку чоловік пояснив поліцейським, що коноплю він назбирав у лісосмузі неподалік села та зберігав для власного вживання. Також у лісосмузі він знайшов і рушницю. Спочатку він хотів продати її, проте передумав та відпиляв частину ствола та прикладу для естетичного виду.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік ще дозволяв знайомим односельцям курити канабіс на веранді свого будинку. Іноді під час таких зустрічей господар будинку також викрадав у одного з приятелів невеликими сумами гроші з барсетки.

Загалом поліцією були тоді відкриті 4 кримінальні провадження – за незаконне зберігання наркотиків, організацію наркопритону, незаконне зберігання зброї та скоєння крадіжок. Суд визнав винним підозрюваного у інкримінованих йому злочинах та призначив чоловікові покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки з конфіскацією майна.