Наркозбувальник з Нової Каховки засуджений на 6 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Поліцейські затримали наркозлочинця минулого року. Чоловік виготовляв та продавав жителям міста Нова Каховка особливо небезпечний наркотичний засіб — ацетильований опій. Зловмисник виявився наркозалежним та раніше судимим за наркозлочини. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі чоловіка поліцейські виявили та вилучили скляний флакон з прекурсором, медичні шприци з ацетильованим опієм та посуд, у якому господар виготовляв наркотик. Встановлено, що опій чоловік збував у кафе та на зупинках громадського транспорту.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України та ч.3 ст.311 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів».

Нещодавно суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що належить йому на праві власності.