Небесна сотня – це совість, яка має стояти за плечима кожного українця

5 лет назад 0

20 лютого біля меморіалу «Слава Україні» відбулось урочисте вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Криваві лютневі події 2014 року назавжди змінили хід історії України та українського народу. Тисячі поранених і майже 100 вбитих людей… Серед них – науковці, викладачі, студенти, вчителі, художники, архітектори, театральні режисери, громадські активісти. Назва «Небесна сотня» об’єднала людей, різних за віком, освітою, життєвим досвідом. Але всі вони були єдині в одному – Україна має бути вільною та незалежною державою!




Небесна сотня – це совість, яка має стояти за плечима кожного українця, особливо керманичів країни, аби ніколи не схибити у своїй роботі з розбудови нової держави, заради якої вони поклали своє життя.

Хвилиною мовчання присутні, серед яких учасники та очевидці лютневих подій 2014 року, керівники обласної та міської влади, свідомі громадяни, депутати всіх рівнів, вшанували невмирущу пам’ять про загиблих воїнів Небесного Війська та у всезагальній молитві згадали всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу та майбутнє Української Держави. Опісля до стели з фотографіями Героїв Небесної Сотні учасники заходу поклали квіти. Від імені Херсонської обласної ради пам’ять Героїв вшанувала заступник голови Оксана Рукавішнікова.