Нетверезий водій-втікач облаяв патрульних та провокував бійку

7 лет назад 0

Патрульні затримали нетверезого водія-втікача, повідомили у Патрульній поліції Херсона.

Автомобіль BMW помітили патрульні вчора близько 15-ої години на вулиці Покришева. Транспортний засіб рухався із порушенням ПДР. Інспектори вирішили його зупинити. Однак водій проігнорував вимогу поліцейських. Він пришвидшився та спробував утекти.

Під час руху він кілька разів проїхав на червоний сигнал світлофора. Цим громадянин створював загрозу іншим учасникам дорожнього руху. Патрульні подавали команду зупинитись за допомогою гучномовця, світлової та звукової сигналізації.

На значній швидкості автомобіль-порушник заїхав у двір одного з будинків на проспекті 200-річчя Херсона. Водій покинув транспортний засіб та побіг. Інспектори наздогнали його у під’їзді будинку.

Чоловік почав висловлюватись у бік поліцейських нецензурною лексикою, хапав за формений одяг, провокував бійку. Він не реагував на вимогу патрульних припинити протиправні дії. Водія затримали та доправили до Херсонського відділу поліції.

Під час спілкування патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. У встановленому законом порядку чоловік відмовився проходити огляд.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора), ч.4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), 130 (Керування у стані сп’яніння), 173 (Хуліганство), 185 (Злісна непокора вимозі поліцейського) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.