Нове сучасне футбольне поле відкрили у Школі гуманітарної праці

5 лет назад 0

Відтепер футбольні матчі стануть новою традицією в Школі гуманітарної праці. До Дня захисту дітей у навчальному закладі відкрили спортивний майданчик.
Червону стрічку запрошені гості довірили розрізати тим, хто на цьому полі буде забивати свої перші голи.
Нове футбольне поле у ШГП з’явилося завдяки зусиллям Херсонської федерації футболу. Директор школи гуманітарної праці Артем Кияновський звернувся до її представників зі словами подяки – пообіцяв до футболу залучати й сусідську малечу.
За кілька хвилин до першого символічного голу встигли поспілкуватися із 9-класником Артемом Якубовським. Хлопчина трошки хвилюється – на поле виходить із футбольними фінтами.
Випробувати поле вийшли не лише учні. У футбол грали батьки та педагоги. Емоції зашкалювали.
Окрім футбольної зони у шкільному дворі розгорнулася низка розважальних локацій – від тренувань до концертної програми та солодкого столу.
Прийшов на шкільне свято і колишній учень освітнього закладу Андрій Маленький. Зараз він вже у статусі батька – його 10-річний Данило також навчається у ШГП. Говорить, що за часів свого навчання міг лише мріяти про таке футбольне поле.
Вчитель фізкультури Наталія Валеріївна пояснює, що у школі є чудова спортивна зала. Там зручно грати у волейбол та баскетбол. Але от футбольного поля дуже не вистачало. Тепер воно є – хлопцям буде, де розігнатися.
А поки на шкільному полі відбувався матч між батьками та вчителями, увага майбутнього третьокласника Дмитра Бербенцева прикута до шахової дошки. Вже, навіть, встиг отримати медаль.
Та все ж футбол йому подобається більше – є і приклад із кого брати – його тато чемпіон України з футзалу. Дмитро дуже вправно пояснює, які позиції є у футболі.
Мама Дмитра Анна Бербенцева пояснює, що хороші умови для тренування – не остання складова у формування успішного футболіста. Тішиться, що відтепер ці умови є і в Школі гуманітарної праці.