Новокаховські поліцейські затримали грабіжника літніх жінок

4 года назад 0

Жертвами вуличного грабіжника стали три жінки літнього віку. В місті Нова Каховка зловмисник підбігав до жертв, зривав з шиї золоті ланцюжки та тікав. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Новокаховського відділу поліції провели великий обсяг роботи по встановленню особи грабіжника, переглянули відео з камер відеоспостереження та опитали можливих свідків. Особу підозрюваного встановили. Ним виявився 39-річний житель Бериславського району, раніше судимий за крадіжки з будинків. Після скоєння злочинів він деякий час переховувався, але новокаховські поліцейські викрили його місцезнаходження та затримали.

Зловмисник пояснив, що періодично їздив з Берислава до Нової Каховки скоювати злочини. Жертв обирав спеціально серед літніх людей, які не могли чинити опір. Золоті ланцюжки жертв він здавав у ломбарди.

За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.