Обласні заклади освіти та медицини забезпечуються теплом

4 года назад 0

Майже всі заклади обласного підпорядкування станом на 5 листопада розпочали опалювальний сезон.

Наразі 28 закладів охорони здоров’я, або 85% від загальної кількості, та 19 закладів освіти, або 79%, поінформували про успішний початок опалювального сезону та відповідність температури в приміщеннях санітарним нормам. Не розпочато опалення 4 закладів охорони здоров’я, де відсутні стаціонарні ліжка, та 2 закладів позашкільної освіти, послуги теплопостачання яким надає Херсонська ТЕЦ.

Також у 2 закладах – Генічеському медичному училищі та Бериславському педагогічному коледжі ім. В.Ф. Беньковського – виникли юридичні питання під час запуску опалення, пов’язані з реорганізацією та передачею закладів до Херсонського державного університету. У двох позашкільних закладів освіти під час запуску опалення виникли технічні проблеми, які будуть усунені до кінця тижня.

Моніторинг підготовки до опалювального сезону та входження у опалювальний сезон закладів обласної комунальної власності проводиться за дорученням голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, який наголосив на необхідності вчасно забезпечити теплом соціальну сферу.