Обрано кращого студента року Херсонщини

6 лет назад 0

30 листопада, в останній день осені, у КЗ «Палац студентів та молоді» відбувся традиційний обласний етап конкурсної програми «Кращий студент України 2017» у Херсонській області, де обирали найталановитішого та найкреативнішого представника.

У вишах області у даний час навчаються 32 тисячі молодих, енергійних, талановитих та патріотично налаштованих людей Таврійського краю.

Так, п’ятеро студентів професійних та вищих навчальних закладів області змагалися між собою у кількох номінаціях. Кожен з них — індивідуальність, яку просто неможливо не помітити.

Підтримати учасників та привітати від імені очільника області та від себе особисто завітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь.

«Студентство – завжди дивує своїми сміливими ідеями і досягненнями. Підтвердженням вашої активної діяльності – перемога у Всеукраїнській конкурсній програмі «Кращий студент України – 2016 року», саме студента з Херсонщини. Переконаний, що серед сьогоднішніх претендентів на звання Кращого студента Херсонщини є майбутні науковці, дизайнери, громадські діячі», — наголосив Андрій Балонь та побажав всім успіхів, перемог в усіх справах та починаннях, миру, невичерпної енергії та оптимізму.

Кожен учасник вражав глядачів своїм виступом: хтось співав, хтось танцював, а хтось — зачитував власні літературні твори. Глядачі активно підтримували студентів оплесками, тому атмосфера у залі панувала справді дружня та неповторна.

Усі конкурсанти показали дуже високий рівень виступів та ерудованості, тому журі було досить складно визначитися з переможцем. Врешті-решт у запеклій боротьбі звання «Студент року 2017» отримала чарівна студентка комунального вищого навчального закладу «Бериславський педагогічний коледж» Херсонської обласної ради Каріна Бондар.

Друге місце отримала Келлі Манан — студентка державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет», а третє – студентка Херсонського національного технічного університету Тетяна Селуянова.

Кожен учасник отримав подарунки від організаторів та спонсорів дійства, а переможниця цього етапу зможе взяти участь у конкурсу «Найкращий студент України».

Прес-служба Херсонської ОДА