Обвинувальний акт відносно чоловіка, який розбещував трирічну доньку, направлено до суду

5 лет назад 0

Херсонською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно 42-річного місцевого жителя, який вчинив розпусні дії відносно своєї доньки.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений, знаходячись у палаті Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні, де його малолітня 3-річна донька перебувала на стаціонарному лікуванні, вчинив у відношенні неї розпусні дії, спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті. Про це повідомляє Херсонська місцева прокуратура.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи — члена сім’ї).

Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.