Олешківські оперативники затримали найманого працівника за численні крадіжки у роботодавця

6 лет назад 0

32-річний житель Олешківського району упродовж місяця періодично викрадав зі складу у свого роботодавця металеві стовпчики для підв’язування рослин. Загалом він вкрав 2 тисячі металевих стовпчиків на суму майже 8 тисяч гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

У поліцію звернувся фермер. Він розповів, що займається вирощуванням овочів у теплицях. Коли настав час підв’язувати рослини, він виявив нестачу на складі двох тисяч металевих стовпчиків. Під підозру одразу ж потрапив єдиний найманий 32-річний робітник. Поліцейські з’ясували, що робітник продавав місцевим жителям та мешканцям сусідніх сіл металеві стовпчики. Чоловік зізнався, що зарплатні йому не вистачало, тому він 20 разів виносив зі складу господаря по 100 стовпчиків та продавав їх.

Працівники поліції вилучили усе викрадене та повернули законному власнику. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).