Олешківські поліцейські затримали підозрюваного у побитті чоловіка, що привело до його смерті

6 лет назад 0

В Олешківське відділення поліції звернувся житель міста. Він повідомив, що вранці у парку виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце прибула слідчо-оперативна група. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У загиблого були переламані ребра, обличчя все у синцях. Остаточну причину його смерті має визначити судово-медична експертиза. Поліцейські встановили особу цього чоловіка. Ним виявився 50-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини.

Оперативники перевірили коло знайомих загиблого та з’ясували, що востаннє його бачили в таксі з невідомим чоловіком. Особу другого пасажира оперативники встановили того ж дня. Ним виявився 32-річний раніше судимий житель міста. Поліцейські виявили чоловіка на вулиці у нетверезому стані. Він пояснив, що бив потерпілого ще в таксі, а коли вони вийшли з машини, то він продовжив його бити. Причину сварки зловмисник не пам’ятає. Наразі він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).