ОСББ вимагають від держави покрити заборгованість із відшкодування пільг і субсидій

7 лет назад 0

Представники ОСББ з багатьох міст України записали відеозвернення до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України з приводу заборгованості держави перед об’єднаннями співвласників із відшкодування пільг та субсидій. 

«Як наслідок, ОСББ не можуть виконувати свої статутні зобов’язання: належне утримання будинку та прибудинкової території, підготовку до опалювального сезону. Під загрозою безпечна експлуатація ліфтів, зростає заборгованість із виплати заробітної плати, своєчасні розрахунки із постачальниками послуг», – окреслили представники ОСББ наслідки заборгованості держави перед об’єднаннями співвласників. 

Вони закликали високопосадовців негайно вирішити питання заборгованості із відшкодування пільг та субсидій у повному обсязі. 

«Ми інформуємо співвласників будинків про катастрофічну фінансову ситуацію об’єднань унаслідок невиконання державою своїх зобов’язань, а також про те, що саме держава несе відповідальність за припинення належного утримання наших будинків унаслідок утвореної заборгованості», – наголосили представники об’єднань співвласників. 

Участь у записі відеозвернення взяли голови та члени правління ОСББ із Рівного, Павлограда, Луцька, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Рубіжного та інших міст України. З відеозверненням можна ознайомитися за посиланням.

ОПОРА ЖКП