Патрульні склали 3 адмінпротоколи на винуватця ДТП

6 лет назад 0

Виклик про ДТП без потерпілих на проспекті Ушакова отримали патрульні вчора близько опівдня. На місці інспектори побачили пошкодженні автомобілі Chevrolet Lacetti, Daewoo Lanos та Audi A4. Перш за все поліцейські переконались, що ніхто не потребує медичної допомоги.

Потім патрульні встановили, що водій Audi під час руху не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на Chevrolet Lacetti, який стояв на перехресті, очікуючи зеленого сигналу світлофора.

Після цього автомобіль Audi продовжив рух і скоїв наїзд на Daewoo Lanos, який стояв за кілька десятків метрів. Зі слів очевидців, автомобіль Audi їхав зустрічною смугою на мінімальній швидкості. Небайдужі громадяни наздогнали транспортний засіб та зупинили. Вони додали, що водій спав за кермом.

У винуватця ДТП патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Він у встановленому законом порядку відмовився проходити відповідний медичний огляд. На 31-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Патрульна поліція Херсона