Патрульні виявили у водія з ознаками наркотичного сп’яніння згортки із імовірним канабісом

4 года назад 0

На вулиці Чорноморській сьогодні близько 5-ї години ранку патрульні помітили автомобіль ЗАЗ Sens, у якого не працював задній правий габаритний сигнал. Інспектори вирішили його зупинити. У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той відмовився пройти огляд у медичному закладі у встановленому законом порядку. Також чоловік не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Патрульні встановили, що громадянин за останні кілька місяців вже втретє керує з ознаками сп’яніння й має 2 протоколи за це порушення. Однак рішення за ними суд ще не прийняв, тож інспектори склали на 29-річного херсонця адмінматеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Охоронці порядку звернули увагу, що водій помітно нервує. Така поведінка видалась поліцейським підозрілою. Патрульні провели поверхневу перевірку та виявили в автомобілі порушника пакет. У ньому знаходились згортки із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та елемент пристрою для його вживання.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділу поліції. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Транспортний засіб нетверезого водія патрульні евакуювали на арештмайданчик.