Патрульні затримали херсонця, який із ножем кидався на дружину

6 лет назад 0

Сьогодні близько 4-ї години ранку патрульні отримали черговий виклик. 17-річна заявниця повідомляла, що в їх квартирі на вулиці Івана Вазова батько б’є матір. За адресою негайно вирушив один з екіпажів. Дорогою інспектори зателефонували дівчині та постійно підтримували з нею зв’язок.

Уже в під’їзді будинку поліцейські почули жіночі крики. Піднімаючись сходами, патрульні побачили, як з однієї з квартир вибігла налякана жінка. За нею – чоловік із ножем у руках. Він силоміць затяг утікачку до помешкання та зачинив двері. Телефоном інспектори попрохали заявницю скинути ключі. Весь цей час до них долунали крики про допомогу. Поліцейські якнайшвидше відкрили двері та потрапили до квартири. Там патрульні побачили чоловіка з ножем у руці. Громадянину наказали негайно його кинути. Однак той не виконав вимогу інспекторів.

Він розвернувся та пішов у бік поліцейських. Патрульні застосували прийоми самооборони та повалили нападника на підлогу. Після цього одягли на нього кайданки. Також під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили згорток із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Інспектори встановили, що він вже неодноразово мав проблеми із законом. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Затриманого доправили до Корабельного відділення поліції.

Патрульна поліція Херсона