Під час конкурсу «Пожежний експрес-2017» молодші школярі показали відмінні знання

6 лет назад 0

9 листопада на базі дитячого клубу-кафе «Золотий ключик» відбувся традиційний конкурс 1-2 класів навчальних закладів Дніпровського району м. Херсона «Пожежний експрес». У зборі-привалі взяли участь команди-екіпажі юних вогнеборців з 11-ти загальноосвітніх закладів.

Учасники виступили з агітбригадами «Не дамо вогню стати ворогом!», ознайомилися з тематичною виставкою дитячої літератури, відповідали на запитання вікторини «Вогонь – друг, вогонь – ворог!», яку підготували працівники міської бібліотеки №23 імені Івана Багряного. Готуючись до конкурсу, діти і їх вожаті відвідали заняття Школи безпеки в Херсонському Центрі позашкільної роботи, самостійно вивчали правила пожежної безпеки, разом з батьками та педагогами створювали наочність для тематичних виступів, зі своїми вожатими та педагогами оновлювали куточки протипожежної безпеки.

До організації та проведення конкурсу були залучені представники: Херсонського добровільного пожежного Товариства України в Херсонській області, Дніпровського райвідділу управління ДСНС України у Херсонській області, цивільного захисту виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради, педагогічні працівники та члени батьківських комітетів навчальних закладів міста.

Переможцями у тематичній вікторині стали учні 2-б класу ЗНЗ № 38 і 2-а класу НВК№ 48. «Приз глядацьких симпатій» отримав Артем Іщенко, учень 2-а класу ЗНЗ№21, кращий «фотозвіт» надіслала збірна команда молодших школярів ЗНЗ№43, а найкращими у номінаціях стали молодші школярі ЗНЗ № 13, 36, 37, школи-садка № 40.У загальному заліку конкурсу ІІІ місце посіла команда ЗНЗ № 21, ІІ місце – учні ЗНЗ № 38 та НВК№48, а перше місце розділили команди шкіл №52 і № 53.

Переможці конкурсу у грудні візьмуть участь у благодійній акції «Сонечко в долонях» і виступатимуть зі своїми агітбригадами перед дітьми пільгових категорій міста і малечею навчально-виховного комплексу імені Т.Г.Шевченка.

ГУ ДСНС в Херсонській області