Під час зняття з обліку виявлено автомобіль із зміненим номером кузова

6 лет назад 0

Транспортний засіб із зміненим ідентифікаційним номером виявлено в територіальному сервісному центрі МВС №6544 міста Гола Пристань.

У ТСЦ звернувся 28-річний херсонець, щоб зняти з обліку автомобіль «VOLKSWAGEN Golf», 1992 року випуску, з державними номерними знаками Харківської області. Автолюбитель надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію і дві довіреності.

Як з’ясувалося, вказаний у свідоцтві власник автомобіля, 64-річний мешканець Харківської області, передав право користуватися, керувати та розпоряджатися зазначеним рухомим майном 34-річному харків’янину на підставі оформленої у 2015 році довіреності. А той у свою чергу в жовтні поточного року передав це право мешканцю Херсона, оформивши генеральну довіреність на автомобіль у порядку передоручення.

Під час проведення експертного дослідження транспортного засобу встановлено, що ідентифікаційний номер підлягав змінам шляхом видалення фрагмента номерної панелі кузова з первинним ідентифікаційним номером і вварювання на його місце поза умов заводу-виробника фрагмента номерної панелі з іншими символами.

Про вказаний факт повідомлено за телефоном «102», матеріали для перевірки передані до місцевого відділення поліції.

РСЦ МВС у Херсонській області