Піротехніками обласної ДСНС виявлено та знищено сім боєприпасів часів 2-ї світової війни

5 лет назад 0

2 квітня піротехнічним відділенням групи піротехнічних робіт та спеціальних водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Херсонській області здійснено виїзд в Олешківський район Херсонської області для знешкодження вибухонебезпечних предметів часів другої світової війни.

Виявлені вибухонебезпечні предмети в кількості 7 одиниць вилучені з місця виявлення, транспортовані на майданчик знищення та знищені встановленим порядком.

Піротехніками з початку 2019 року здійснено 38 залучень та знищено 72 вибухонебезпечних предмета часів Другої світової війни на території Херсонської області.

Нагадуємо в разі виявлення вибухонебезпечного предмету необхідно сповістити найближчий орган виконавчої влади, після Вашого повідомлення фахівці піротехнічного підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій знешкодять вибухонебезпечний предмет встановленим порядком. Не допускайте самі та утримуйте інших від порушень правил поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів.