Після півпляшки горілки херсонець сів за кермо, а потім пропонував патрульним хабар

5 лет назад 0

На розі вулиць 49-ї Гвардійської Дивізії та Академіка Тарле позавчора близько 21-ї години патрульні помітили автомобіль ЗАЗ «Таврія». Транспортний засіб рухався без увімкненого світла фар у темну пору доби, тож інспектори його зупинили. У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що напередодні вживав спиртне. З його слів, випив півпляшки горілки. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Задля уникнення відповідальності 58-річний херсонець запропонував патрульним 1000 гривень. Після попередження інспекторів про кримінальну відповідальність за такі дії чоловік знов пропонував гроші. Поліцейські зафіксували пропозицію неправомірної вигоди та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Водій відмовився від законного проходження огляду за допомогою алкотесту «Драгер» на місці або в медичному закладі. На нього патрульні склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Автомобіль порушника інспектори евакуювали на арештмайданчик.

Загалом лише минулої ночі патрульні задокументували 4 випадки керування в нетверезому стані.