Платникам акцизного податку — про можливості Електронного кабінету платника

6 лет назад 0

Для 148 херсонських платників акцизного податку з реалізації пального, які перебувають на обліку у Головному управління ДФС у Херсонській області є можливість користуватися розділом електронного сервісу «Електронний кабінет платника», створеним у рамках функціонування Системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕА РП).

У розділі СЕА РП можна переглянути проведені операції в системі електронного адміністрування реалізації пального (дані Реєстру операцій обсягів пального із застосуванням необхідних фільтрів, у т.ч. в розрізі типів операцій та кодів товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД), а також перевірити поповнення та стан електронного рахунку (дані Реєстру сум акцизного податку).

Також, в режимі он-лайн функціонує Реєстр платників акцизного податку з реалізації пального. Через особистий кабінет сервісу «Електронний кабінет платника» можна сформувати та направити запит для отримання Витягу з такого Реєстру, а також, у разі необхідності, надіслати заяву про реєстрацію платником акцизного податку з реалізації пального з позначкою «Зміни».

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області