Податківцями Херсонщини викрито чергові підпільні цехи

7 лет назад 0

Працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції в Херсонській області продовжують активну роботу по встановленню осіб, які постачали спирт для виробництва фальсифікованих алкогольних виробів на території Херсонської області, як вже неодноразово повідомляла прес-служба фіскального відомства області.

Як стало відомо під час проведення слідчих дій, спирт для виробництва раніше викритих двох підпільних цехів на території Херсонської області, постачався мешканцями інших областей.

Днями, на підставі ухвал Херсонського міського суду Херсонської області працівники обох відомств провели 6 обшуків в місцях незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованих підакцизних товарів на території Херсонської, Миколаївської та Кіровоградської областей.

За результатами проведених заходів припинено діяльність ще двох підпільних цехів з незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, вилучено 2 310 літрів спирту, 70 ємностей готової для реалізації фальсифікованої горілки та коньяку, обладнання та фурнітура для їх виготовлення. Всього вилучено підакцизних товарів орієнтовною вартістю 542 тис. гривень. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 622 тис. гривень.

Досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками ч.3 ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.