Подорож до Криму «любительниці травички» з Нової Каховки

6 лет назад 0

Днями, в зоні митного контролю на КПВВ «Чаплинка» та КПВВ «Каланчак» херсонські митники спільно з прикордонниками зупиняли транспортний засіб «Ford Transit Connect», в якому одна і таж мешканка Нової Каховки намагалася провезти наркотичні засоби для особистого вживання до тимчасово окупованої території АР Крим.

Так, під час здійснення митного контролю у працівників КПВВ «Чаплинка» виникла підозра щодо переміщення прихованих від митного контролю товарів. При огляді автомобілю в особистих речах без ознак приховування в металевому портсигарі, митниками було виявлено два паперових пакетів з канабісом та засіб для куріння/вживання канабісу.

Заборонену «знахідку» вилучено та передано до Каланчацького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області та повідомлено про можливий факт кримінального правопорушення, передбаченого статтею 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Але, це не зупинило каховчанку , і вже наступного дня вона прямувала до тимчасово окупованої території АР Крим в же через КПВВ «Каланчак». У ході перевірки транспортного засобу херсонські митники спільно з прикордонниками знову знайшли наркотичні засоби. На цей раз любительниця травички переміщувала канабіс в пачці елітних цигарок замість цигарок .

На ркотичну речовину вилучено та передано до Національної поліції в Херсонській області та повідомлено про можливий факт кримінального правопорушення, передбаченого статтею 309 КК України.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області