Поліцейські Чаплинського району підозрюють місцевого жителя у вчиненні кількох майнових злочинів

5 лет назад 0

Пізно ввечері в Чаплинське відділення поліції звернулась місцева жителька. Жінка розповіла, що у неї відібрали мобільний телефон. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Наразі він перевіряється на причетність до скоєння ще кількох злочинів на території району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпіла одразу викликала поліцію та описала прикмети нападника. Впродовж години поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий житель, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як розповів начальник Чаплинського відділення поліції Віктор Попов, зловмисник обгрунтовано підозрюється також в скоєнні на території району ще декількох крадіжок. Наразі вже доведена його причетність до двох таких фактів.

За фактом заволодіння майном жінки відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років. Ведеться досудове розслідування.