Поліцейські Херсонщини розшукали протягом доби двох неповнолітніх втікачок

5 лет назад 0

Ювенальні поліцейські знайшли двох дівчат, які пішли з дому та не повідомили рідних, де знаходяться. Загалом з початку року поліція Херсонщини розшукала 280 дітей, з них 274 дитини були повернуті додому впродовж доби. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

30 червня в Херсонський відділ поліції за допомогою звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що 21 червня її 16-річна донька пішла в гості до подруги та за згодою матері залишилась у неї на кілька днів. Весь час неповнолітня виходила на зв’язок з батьками, але 28 числа телефон дівчини не відповідав. Рідні намагались самі знайти дівчину. Після безрезультатних пошуків вони звернулись до поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, в першу чергу ювенальні поліцейські встановили місцемешкання подруги, до якої начебто пішла розшукувана. Але, як з’ясувалося, у неї дівчини не було. Поліцейські розширили пошукові заходи, встановили коло дітей та інших знайомих, з ким спілкувалася дівчина. Так поліцейські дізналися, де перебуває неповнолітня. Втікачка пояснила, що просто хотіла відпочити та повеселитись в компанії.

Також у Чаплинському районі 17-річна дівчина пішла з дому та не повідомила батькам, де буде перебувати. Мати тільки сьогодні повідомила до поліції, що її донька зникла. Працівники поліції провели великий обсяг роботи для її скорішого розшуку. Вжитими заходами оперативники встановили її місцеперебування. Дівчина знаходилась у 19-річного знайомого. Поліцейські провели з ними профілактичну бесіду та повернули неповнолітню додому.