Поліцейські вилучили кілограм наркотиків у жителя Олешківського району

5 лет назад 0

Працівники Олешківського відділення поліції провели санкціонований обшук в будинку жителя міста Олешки та вилучили кущі конопель і наркотичну речовину у висушеному стані приблизною вагою 1 кілограм. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

43-річний власник наркотиків пояснив, що кущі конопель виростив виключно для себе, хоча він не наркозалежний. Поліцейські перевіряють зв’язки чоловіка та його можливу причетність до розповсюдження канабісу. Наркорослини вилучені, їх зразки направлені на експертизу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).